Älkää ny viittikö

leikkimökki
ihan oikeesti, älkää ny viittikö nipottaa!  Espoon kaupungin vuokratalojen pihoja koskien on nyt tullut kielto leikkimökistä pihalla! ””Leikkimökit ovat aika isoja rakennelmia, jotka vaikuttavat yleisilmeeseen”, perustelee kieltoa Espoon Asunnot Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Kammonen.”(https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005699913.html)
Arvoisa toimitusjohtaja, ovatko lasten leikkimökit tosiaankin niin pahasti yleisilmettä haittaavia, että ne pitää kieltää? Millä tavalla ne haittaavat yleisilmettä? Eikö se, että lapsilla on turvallinen ja viihtyisä leikkipaikka, eikö se lisää positiivista suhtautumista alueeseen? Ketä nämä leikkimökit oikeasti haittaavat? Mun mielestä tässä on kyse vallankäytöstä ja siitä, että vuokratalot halutaankin pitää ankeanoloisina 😠

JAA TÄMÄ

0 Replies to “Älkää ny viittikö”

  1. Joku tärkeä MIEShenkilö ei pidä siitä, että lapsilla on hauskaa. Siksi asia on laitettava kieltolistalle. Sen jälkeen voikin sitten valvoa, että leikkimökit tuhotaan.
    Voi tätä tiukkapiojen valtakuntaa. Onneksi en asu Espoossa!

  2. Mikä on syy, miksi leikkimökkiä ei saa olla? Se ei voi olla mainittu ”vaikuttavat yleisilmeeseen”. Leikkimökin vaikutus yleisilmeeseen on positiivinen, joten kiellon syy se ei ole. Kävin lukemassa tuon artikkelin. Trampoliinit ymmärrän ison talon pihassa vaaralliseksi eli niiden kohdalla on turvallisuudesta kysymys. Leikkimökki ei ole vaarallinen! Halutaanko tuolla lapsiperheet pois vuokrataloista? Kenelle niitä sitten tarjotaan?

    1. Todellista syytä ei kyllä ymmärrä tavallinen ihminen. Pelkääkö ne, että naapuritalonkin lapset tulevat leikkimään ja kaikilla lapsilla on hauskaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *