Entäs, jos muuttaisikin…

Campers cars set. Different resort trailers. Vector pictures in flat style
Entäs, jos sitä muuttaisikin asuntoautoon? Heivaisi kaiken roinan ympäriltään ja eläisi mukanaan vain olennainen. Asuntoautothan ovat hyvin varusteltuja ja sellaisessa on vapaa vaihtamaan maisemaa, kun se huvittaa. Talvet voisi elellä Etelässä ja kulkea siellä sen mukaan kuin huvittaa ja palaisi kevätauringon myötä Pohjoiseen.
Auton sisustaisi omannäköiseksi kodiksi ja varustaisi mm. aurinkokennoilla sähkön tuottamiseksi. Leirintäalueilla saisi hoidettua pyykit ja isommat pesut. Halutessaan lisätilaakin saa laittamalla etuteltan.
Taitaa minussa olla kulkijan verta, kun tuo vaihtoehto houkuttaa! Siihen voisi yhdistää -jos siltä tuntuu- vaikka pientä keikkahommaakin, kun on vapaa kulkemaan. Kiehtova ajatus 🙂

JAA TÄMÄ

0 Replies to “Entäs, jos muuttaisikin…”

  1. Kuule, kyllästyisit viikossa siihen ahtauteen. Missä punkkaat, kun auto on huollossa? Talvella siinä on kylmäkin.

  2. Jos oma tilantarve on vähäinen ja sietää epävarmuutta, mikä ettei. Uskaltaisitko itseksesi elää autossa vai onko kumppani mukana? Ei ajatus minusta ole huono. Pitää kuitenkin olla auto, joka on kunnossa ja mukava ajaa. Siinähän voisi paeta tätä loskaa ja moskaa ja talven pakkasia ja pyryjä.

  3. Asko, olen ollut asuntoautossa montakin viikkoa ilman kyllästymistä 🙂 Auton huollon ajaksi sitten vaikka kylpylään lillumaan ja hätätilassa tuttujen nurkkiin joksikin päiväksi.

    Aira, olen ollut asuntoautossa sekä että. Maailmalla ois kyllä hyvä olla vaikka koira mukana. Eikä se kaverikaan mahdoton ajatus olisi 😉 Ainakin murtohälyttimet käytössä.
    Perusauto ilman kaikenmaailman härpäkkeitä, mutta kunnossa tietenkin. Ihminen on yllättävän sopeutuvainen, kun niin tahtoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *