Kyllä tämä tästä


Kyllä tämä tästä kirkastuukin!  Nyt on tavarat edes yhdessä osoitteessa. Tai no, oikeasti suurin osa yhdessä osoitteessa ja osa seikkailee autossa ties missä kuskin työkeikalla. Ei jaksettu yöllä purkaa…
Nyt menossa sitten laatikoiden tyhjennystä, tavaroiden oman paikan etsintää ja tällä hetkellä myös halvan lipaston etsintää. Lipastotavaraa kun vaan on yhä liikaa…
Muutto on sekä karmeeta että hyväksi. Mitä pidemmälle muutto eteni, sitä enemmän tuli olo ”roskiin” tai ”kierrätykseen”. Toivottavasti ei mitään tärkeää mennyt, kun ei kaikkea millään jaksanut niin tarkasti tutkia.
Sen tiedän, että ihan suosiolla en lähiaikoina muuttoa edes ajattele 😏

Tännekin alkaa pian (kunhan laatikot on tyhjennetty ja järkätty) tulla taas muutakin kuin päivän kuva. Kärsivällisyyttä, pyydän.

JAA TÄMÄ

6 Replies to “Kyllä tämä tästä”

  1. Hyvä et muuttopuuha loppusuoral. Helmikuu viimene päivä tulo 44 vuotta, ku tähä muutettii, sanottii etku tytöt muutta kotont pois, etitää pienemp asunto rivitalost, mis ois oma sauna. Noh täs sitä ollaa ja pysytää, mihi sitä kotuaa lähtöö. Vielku naapurit sano ettei myö saaha muuttaa, kenelt hyö sit appuu saisiit. Hyvä talo o ollu assuu.

  2. Tylsää, että muutto on vienyt aikasi. Kuvat ovat mukavia, mutta kaipaan juttujasi. Toivon, että palaat pian ääneen.

    1. Kiitos 🙂 Vähän ottaa vielä aikaa, että kaikki löytää paikkansa, mutta kyllä tämä tästä kirkastuukin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *