Mä niin tykkään!

rambox-supported-services
Mä niin tykkään siitä, ettei joka sovellukselle tarvii olla omaa ohjelmaa asennettuna. Läppärillä mulle yks suuria suosikkeja on Rambox.
Siihen saa yhdistettyä suuren määrän (kuvakkeet mahdollisuuksista yläpuolen kuvassa) erilaisia ohjelmia. Kaikki ovat siinä helposti saavutettavissa.
Minulla on siinä käytössä nyt Gmail, Proton, Skype ja Tweetdeck. Oli aiemmin myös Facebook messenger ja WhatsApp, jotka olen nyttemmin poistanut.

Samankaltainen sovellus on Franz, jossa on vähän pienempi määrä mukaanotettavia sovelluksia. Ramboxin etuna Franziin nähden on se, että Ramboxiin saa asennettua salasanan. Näin asiattomilla ei ole pääsyä kurkkimaan mitään. Sitäpaitsi, tuon kokonaissalasanan lisäksi voi halutessaan vaatia lisättyihin sovelluksiin vielä sovelluskohtaisen salasanan vaatimuksen jolloin on tuplavahvistus käyttöoikeudesta.

Molemmat sovellukset ovat maksuttomia ja helppokäyttöisiä.

JAA TÄMÄ

3 Replies to “Mä niin tykkään!”

  1. Kaikenlaisia kommervenkkejä sitä onkin. En tarvitse moisia, kun en osaa montaakaan asiaa netissä tehdä. Varmaan jollekin hyödyllinenkin.

    1. Proton on suojattu sähköpostiohjelma (sveitsiläinen, perusversio maksuton, toimii erinomaisen hyvin), Skype on pikaviestin, jossa eniten käytetty ominaisuus taitaa olla nettipuhelut ja Tweetdeck on Twitter-sovelluksen käyttöä helpottava ohjelma läppäreille ym. tietokoneille (näkee monta tiliä kerralla). Twitter on mikroblogi, jossa viestin pituus on nykyisin muistaakseni 200merkkiä eli lyhyitä viestejä ja enimmäkseen viestintä on julkista. Kuka tahansa voi alkaa seurata viestejäsi ja sinä voit seurata ketä tahansa. Tunnetuin Twitterin käyttäjä nykyisin taitaa olla Donald Trump (juu, en seuraa!), mutta monet suomalaisetkin poliitikot ja eri alojen vaikuttajat käyttävät Twitteriä kertoakseen asioista /mielipiteistään jne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *