Maanantailupaus


Monet tekivät Uuden Vuoden lupauksia. Eri selvitysten mukaan tehdyistä lupauksista jää pitämättä 30-50%.  Luin jostain uudenlaisesta, kevyemmästä lupausajatuksesta; maanantailupauksesta.
Idea on, että joka maanantai tehdään lupaus tulevalle viikolle. Lupaus on helpompi pitää, kun sen ajanjakso on lyhyt. Toisaalta näin vuoden kuluessa tulee tehtyä 52 lupausta. Toivottavasti myös mahdollisimman moni niistä tulee pidettyä.
Miltä kuulostaa tällainen minilupausten toteuttaminen?

-kuva Pixabay

JAA TÄMÄ

5 Replies to “Maanantailupaus”

  1. Paljon helpompi on pitää lupaus viikon kuin vuoden. Mutta, määrä on eri asia. Vai voiko olla niin, että jatkaa aiempaa lupaustaan?

  2. Lupaus on lupaus, vaikka se olisi tehty Uuden Vuoden lupauksena. Miksi lupauksia tehdään, kun niitä ei kuitenkaan pidetä? Luottohan siinä menee.

  3. Mä tein pitkään maanantailupauksia: joka maanantai lupasin aloittaa ”uuden elämän”. Syödä vähemmän ja liikkua enemmän. Parhaimmillaan kestivät ehkä maanantai-ilapäivään…

    1. Josko pitäisi kokeilla jotain muuta lupausaihetta 😏. Nuo mainitsemasi kun kuulemma ovat ne kaikkein eniten kesken jääneet aiheet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *