Olen onnellinen 💚


TĂ€nĂ€ tuulisena marraskuun lauantaina olen onnellinen 💚 Rakastan suomaisemaa. Hurautin Torronsuolle, josta on tullut minulle yksi lempparipaikka. Kuuntelin hiljaisuutta, jonka rikkoi ajoittainen linnun sirkutus (valitan, en tunne lintuja ÀÀnestĂ€) ja jostain kaukaa kuuluva auton ÀÀni. Tuuli hyvĂ€ili kasvojani ja aurinko ilkkui minulle pilvien rakosista, kunnes se tuli kokonaan esiin. Vietin suolla (jonne minun ei alkujaan ollenkaan pitĂ€nyt mennĂ€) yli tunnin – ja olin umpijÀÀssĂ€. Autolla oli pakko ensin vĂ€hĂ€n aikaa pitÀÀ lĂ€mmitin tĂ€ysillĂ€, jotta saa vilutuksen pois pÀÀltĂ€. Mutta, mieli oli ladattu uusien asioiden tekemiselle.

On se vaan niin, ettĂ€ saadessaan paljon, voi antaa paljon enemmĂ€n. EnkĂ€ puhu rahasta. Olen viime aikoina saanut niin paljon kaikkea ihanaa, ettĂ€ tunnen alkaneen kokonaan uuden elĂ€mĂ€nvaiheen. ElĂ€mĂ€nvaiheen, johon astun innolla 😊

3 Replies to “Olen onnellinen 💚”

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *