Pysäyttävää

stop
Elämä menee enemmän tai vähemmän kiireellä tai vain touhutessa ties mitä. Sitten tulee pysäytys. Minulle se tuli pari päivää sitten. Minulle erittäin Tärkeä iäkäs hminen oli viety yöllä ambulanssilla sairaalaan. Oudot kovat kivut olivat alkaneet aikalailla yht’äkkiä. Nyt asiaa tutkitaan (jotain on jo löytynytkin) ja tämä Tärkeä Ihminen taistelee hengestään. On kovin väsynyt ja ajoittain sekava 😢. Pakostakin mieleen tulee, jotta onko tämä loppusoittoa. Juttelin hänen kanssaan puhelimessa toissapäivänä ja tuntui, että hän omalla tavallaan sanoi jo hyvästejä. Nyt kipuilen asian kanssa. Säpsähdän jokaista puhelimeen tulevaa viestiä. Joskus vaan on koettava se pysähtyminen…

JAA TÄMÄ

0 Replies to “Pysäyttävää”

  1. Ymmärrän tilanteesi hyvin! Oma äitini kuoli n. vuosi sitten ja yhä elän ikävää. Voimia sinulle ja eihän sitä tiedä, jos hänen elämä vielä jatkuukin.

  2. Nämä pysähdykset pistävät arvojärjestyksen paikoilleen. Kunnes yhtenä päivänä huomaa, että oravanpyörä on jälleen liikkeessä ja itse siinä mukana.

    Siitä on jo kohta kahdeksan vuotta kun eräänä perjantaiaamuna sain tiedon, että sisareni oli viety sairaalaan. Tutkimuksissa ei löydetty mitään, viikonloppuna ei tutkimuksia tehty, vaan niitä oli tarkoitus jatkaa maanantaina.

    Sisko kuitenkin menehtyi vain muutamaa tuntia ennen tutkimuksiin pääsyä.

    Minä toivon, että Tärkeällä ihmiselläsi on halua ja voimia taistella parantuakseen.

    1. Nämä ovat aina raskaita kokemuksia. Sain pari tuntia sitten tiedon, että pahin on voitettu. Se tuntui lottovoitolta. Hoito jatkuu, mutta vaarallisin tilanne on ohi. 🧡

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *