Sössöä

riisiohrasössö
Ei, en mä sitä monen opiskelijanuoren makaroni-tonnikalamössöä tehny. Tein riisi+ohra-tonnikalasössöä 🙂  Mä tykkään tosta riisi-ohra-sekotuksesta. Siinä on makua paljon enemmän kuin pelkässä tavallisessa riisissä.  Tonnikalasta otin tällä kertaa yrttimaustetun version, joka passaskin sössööni erinomaisen hyvin.
Kananmunan päälle laitoin basilikaa (sitä tossa tonnikalan yrittiseoksessakin oli) ja sitten tonnikalapasteijaa hiukkasen.
Tällasta tällä kertaa sössää-osioon.

JAA TÄMÄ

0 Replies to “Sössöä”

  1. Miksi pitää syödä jotain riisimössöä? Kunnon perunat ne pitää olla! Ovat kotimaisia ja perusruokaa ilman kikkailuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *