Tässä on asennetta!

bracelet-696472

En yleensä julkkisjuttuja seuraa, mutta jotenkin tämä sattui silmiini ja hyvä, että sattui…

Ranskan presidentti Emmanuel Macron ja hänen puolisonsa Brigitte Macron vierailevat juuri nyt Helsingissä. Rouva Brigitte Macron vieraili rouva Jenni Haukion kanssa syyskuussa avattavassa Lastensairaalassa.  Rouvat tervehtivät paikalle kokoontuneita lapsia ja sitten SE tapahtui: Rouva Brigitte Macron sai yhdeltä lapselta lahjaksi rannekorun. Rouva katsoi korua ihastuneena ja laittoi sen samantien ranteeseensa!  Myöhemmmistä kuvista näkee, ettei korua piiloteltu vaan päinvastoin, se oli laitettu niin, että se varmasti näkyy.  Juttu kuvineen löytyy: https://www.is.fi/viihde/art-2000005808923.html

Miksi tämä on mielestäni upea juttu?  Rouva Brigitte Macron on monen mielestä todellinen tyyli-ikoni. Kun tällainen ihminen laittaa ranteeseensa lapsen antaman rannekorun, se kertoo lämpimästä sydämestä 💖 Moni olisi laittanut sen hetkeksi ranteeseen, mutta ei pitänyt sitä rouva Macronin tavoin näkyvästi esillä. Vaatii asenntetta, että tyyli-ikoni laittaa juuri lapselta saamansa korun ranteeseen, kun yllä on selvästi tarkkaan harkittu asukokonaisuus. Tämä on oikeaa asennetta ja tästä välittyy aito välittäminen ja arvostaminen.
Veikkaanpa vaan, että eräs pieni tyttö on nyt onnensa kukkuloilla 👍

-kuvituskuva Pixabay

JAA TÄMÄ

One Reply to “Tässä on asennetta!”

  1. Onhan se myönnettävä, että kovin on seksikäs tämä rouva Macron! Sitä vaan en ymmärrä, miten hän pystyy kävelemään niillä korkkareillaan.
    Tämä lapsen antaman korun käyttäminen heti saisi levitä uutisiin enemmänkin. Kaiken paskanjauhannan keskellä teko osoitti inhimillisyyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *